Rubrika Česko Zajímavosti Vytuněná čočka na kyselo boří internet. Stačí pár nových ingrediencí a máte pokrm pro samotné bohy Česká kuchyně na prahu nové revoluce? No, to asi zatím ne, avšak jedno inovované jídlo se nyní se šíří rychlostí…
Rubrika Jídlo Tomatový krém knížete Marqueliho: Zapomenutý poklad italské šlechty Nechte se unést příběhem jedinečné polévky, která už tři století okouzluje labužníky po celém světě. Odhalíme vám tajemství receptu, který…
Rubrika Jídlo Snídaňové lívance s jahodami a borůvkami Dopřejte si dokonalý start do nového dne s našimi nadýchanými snídaňovými lívanci plnými šťavnatých jahod a borůvek. Tento vynikající recept…
Rubrika Jídlo Bruschetta Pomodoro: Přípitek na italskou jednoduchost V srdci bohaté italské kulinářské tradice se skrývá předkrm, který oslavuje lásku této země k jednoduchosti, čerstvosti a chutným surovinám….
Rubrika Jídlo Spaghetti Aglio e Olio: Chuť italské jednoduchosti V srdci Itálie, kde se ulicemi nese vůně čerstvě upečeného chleba a vzduch naplňuje zvuk smíchu, se skrývá pokrm tak…
Rubrika Jídlo RECEPT: Tradiční česká bábovka. Možná ji takhle dělala i vaše babička Česká kuchyně je bohatá na tradiční dezerty, které se staly oblíbenými pochoutkami po celém světě. Jedním z nejznámějších je určitě…
Rubrika Jídlo RECEPT: Oslnivý hráškový krém plný svěžesti a lahodné chuti Hráškový krém je neodolatelná pochoutka, která vám přinese osvěžení i chuťovou explozi v ústech. Jeho jemná konzistence a svěží zelená…
Rubrika Jídlo RECEPT: Pórkový krém. Výborná polévka plná chuti a zdraví Pórek je zelenina s jemnou chutí a vysokým obsahem vlákniny, která je oblíbená pro svou všestrannost v kuchyni. Jedním z…
Rubrika Jídlo Domácí pizza jako z pizzerie. Základem úspěchu je těsto Restaurace jsou stále zavřené a milovníci italské pizzy se tak musejí spokojit s rozvozem. Jenomže jak známo, pizza chutná nejlépe,…
Rubrika Jídlo Magazín Zajímavosti Sezóna medvědího česneku za dveřmi. Při sběru dávejte pozor na dvě věci Přestože nástup jara je zatím jen velmi pozvolný, už za několik dní se začnou v přírodě konečně objevovat jeho první…