Rubrika Jídlo Zajímavosti Češi si zamilovali přípravu hrníčkových knedlíků. Jsou skoro bez práce a chutnají výtečně Když nemáte čas, ale hostům chcete servírovat něco extra, sáhněte po osvědčeném triku našich babiček. Funguje spolehlivě už desítky let….
Rubrika Zajímavosti Zdraví Imunitní restart: Jak změnit jídelníček a přežít přechod do jara bez nemocí Zdánlivě klidnější období může být zrádné. Viry si na nás brousí zuby i když sluneční paprsky nabírají na síle. Právě…
Rubrika Jídlo Zajímavosti Češi milují tenhle recept, ale nedokážou ho připravit, aby chutnal jako v dětství. Tajemství se skrývá v postupu Dětství uchovává nejsilnější vzpomínky. Jedno jídlo ale vyvolá nostalgii tak intenzivní, že se rázem ocitneme zpět ve školní jídelně s…
Rubrika Zdraví Skutečná pravda o těstovinách. Odborníci prozrazují, co dělají s našimi těly. Opravdu je čas na přehodnocení jídelníčku? Každý z nás občas stojí před důležitým životním rozhodnutím. Někdy jde o kariéru, jindy o vztahy. Ale v některých případech…
Rubrika Jídlo Magazín Zajímavosti Šéfkuchaři se přou o největší tajemství v kuchyni. Tohle dělá většina z nás špatně Kuchyně je plná překvapení a tajemství. Co se zdá na první pohled jednoduché, může být ve skutečnosti pořádný oříšek. A…
Rubrika Jídlo Magazín Zajímavosti Bramborový salát rozděluje Čechy. Spor o správný recept nemá vítěze, ale jednu věc profíci rozhodně doporučují V českých domácnostech se v předvánočním čase opět rozhořívají vášnivé debaty. Některé z nich se táhnou celé generace a nemají…
Rubrika Česko Zajímavosti Vytuněná čočka na kyselo boří internet. Stačí pár nových ingrediencí a máte pokrm pro samotné bohy Česká kuchyně na prahu nové revoluce? No, to asi zatím ne, avšak jedno inovované jídlo se nyní se šíří rychlostí…
Rubrika Spotřebitel Zajímavosti Nebezpečný nález v paprice. Nelze vyloučit ohrožení lidí, řetězec stahuje výrobek z prodeje V době, kdy se mnozí připravují na vánoční pečení a vaření, přichází znepokojivé zjištění od velkého obchodního řetězce. Jeden ze…
Rubrika Jídlo Tomatový krém knížete Marqueliho: Zapomenutý poklad italské šlechty Nechte se unést příběhem jedinečné polévky, která už tři století okouzluje labužníky po celém světě. Odhalíme vám tajemství receptu, který…
Rubrika Jídlo Magazín Zajímavosti Češi neumí krutony do polévky. Nesmí se hned rozmočit a musí křupat. Jinak je radši ani nedělejte Kdo by nemiloval polévku s křupavými krutony? Jenže znáte to – hodíte je do horké polévky a za minutu máte…