Pražské krimiPražskýDEN.cz31. ledna 20182 minuty čtení

VIDEO: Zdrogovaný muž škrtil svoji matku. Zemřela by, nebýt pohotovosti souseda

Mladý muž pod vlivem drog brutálně napadl svoji matku. Strážníci ho museli zpacifikovat. Agresor byl převezen na psychiatrii a případem se budou dálezabývat policisté.

Pražská městská policie přijala v noci na středu na tísňovou linku oznámení o konfliktu sousedů. Podle oznamovatele bylo z bytu v ulici Na Topolce v Praze 4 slyšet šílený řev a zvuky zápasu.

ČTĚTE TAKÉ: Vteřiny před smrtí. Starší muž se utopil ve Vltavě. Nikdo netuší, proč se to stalo

Hlídka dorazila na místo asi za 6 minut. Soused, který incident ohlásil, čekal před domem a strážníkům označil byt, ve kterém se v tu chvíli odehrávalo hrůzné drama.

ČTĚTE TAKÉ
Strážníci v Modřanech našli prázdnou rakev. Neví se, komu patří

Již z venku byl slyšet silný mužský křik, pod okny bytu ležela rozbitá lampa. Strážníci se pokoušeli zvonit a bouchat, nikdo však neotvíral. Když hlídka zaslechla zvuky zápasu a slabé ženské volání o pomoc, rozhodla se do bytu vstoupit násilím.

Dorazili ve chvíli, kdy ji zrovna škrtil

Strážníci vyrazili dveře právě ve chvíli, kdy mladý muž na zemi škrtil starší ženu. Hlídka proti němu okamžitě zakročila a přiložila mu služební pouta. Napadená strážníkům sdělila, že má pouze drobné oděrky a ošetření nepožaduje.

Agresor, její syn, je prý uživatelem drog. Dokazovala to i na zemi odhozená injekční stříkačka. Hlídka na místo pro podezření ze spáchání trestného činu přivolala Policii ČR. Provedená zkouška na přítomnost drog potvrdila slova napadené ženy.

ČTĚTE TAKÉ: Cizinec pašoval do Česka 33 kilogramů drog. Zadrželi ho pražští celníci

ČTĚTE TAKÉ
VIDEO: Namol opilý mladík z neštastné lásky propíchal 19 pneumatik

Sedmadvacetiletý mladík byl pod vlivem amfetaminu a metamfetaminu. Muže si následně převzala záchranná služba a převezla ho na psychiatrické oddělení jedné z pražských nemocnic. Celou událostí se také zabývá Policie ČR.

Nepřehlédněte