Pražské krimiPražskýDEN.cz29. ledna 20181 minuta čtení

VIDEO: Namol opilý mladík z neštastné lásky propíchal 19 pneumatik

Devatenáct poškozených pneumatik u 14 vozidel, to je výsledek nešťastné lásky. Devatenáctiletý mladík se rozhodl pomstít přítelkyni, která se s ním rozešla. Protože však nevěděl, který automobil mladé ženě patří, poškodil pro jistotu skoro všechna vozidla na parkovišti, včetně jedné dodávky. Muže si k dalšímu opatření převzali policisté.

V pátek večer přijali strážníci oznámení na tísňovou linku 156, že se ve Lhotecké ulici na parkovišti pohybuje neznámý muž celý v černém oblečení s batohem na zádech a zřejmě povoluje ventilky pneumatik u zaparkovaných vozidel. Strážníci z Prahy 12 mladíka odpovídajícího popisu nalezli v Těšíkově ulici.

ČTĚTE TAKÉ: VIDEO: Mladí zlodějíčci kradli v pražském bazénu. Pátrají po nich policisté

Následně zjistili, že devatenáctiletý mladý muž z nešťastné lásky k bývalé přítelkyni propíchal pneumatiky u zaparkovaných vozidel. Protože nevěděl, které vozidlo jí patří, kuchyňským nožem poškodil celkem 19 pneumatik u 14 vozidel, včetně dodávky.

Mladíka, který navíc nadýchal jeden a půl promile, si následně převzala pro podezření ze spáchání trestného činu Policie ČR.

Nepřehlédněte