Kam vyrazitPetra Domašínská10. srpna 20232 minuty čtení

Přijďte si zpříjemnit začátek školního roku do Centra Černý Most: Zábavné odpoledne plné edukativních aktivit 

Konec letních prázdnin se blíží a školáky čeká návrat do lavic. Pro úspěšný start školního roku připravilo Centrum Černý Most zábavný a edukativní program plný oblíbených aktivit. Od září po celý školní rok se pak opět rozběhnou populární kroužky, např. angličtina s rodilým mluvčím, dětská jóga nebo workshopy s tygříkem Maxíkem.

V pátek 1. září zažijí všichni školáci, kteří navštíví Centrum Černý Most, odpoledne plné zábavy. Připraveny pro ně budou zajímavé workshopy, hudební vystoupení nebo focení prvňáčků. Akci zahájí ve 14.00 oblíbené pěvecké duo Karol a Kvído, kteří společně zazpívají písničky z kouzelného světa.

ČTĚTE TAKÉ: Den IZS na Černém Mostě. Představí se policisté, hasiči i záchranáři

Poté bude následovat vždy v celou hodinu 60minutový program zahrnující ukázky dětských animací vznikajících v rámci workshopů, taneční vystoupení s Maxíkem, ukázkové hodiny angličtiny s rodilým mluvčím a lekce dětské jógy.

Kromě toho na děti také čeká focení prvňáčků nebo workshop na výrobu fotorámečku. Předškoláci i školáci se vyfotí před fotostěnou a fotografii si pak mohou odnést na památku domů. Malí i velcí návštěvníci si během celého odpoledne mohou vyzkoušet i malování na obličej. Celý program skončí v 18 hodin.

„Program jsme sestavili tak, aby si děti svůj první školní den užily naplno. Jako minulý rok i letos rodičům a jejich ratolestem nabídneme mnoho zábavných a edukativních kroužků, které mají děti možnost navštěvovat bezplatně po celý rok. Prvního září si tak školáci mohou nanečisto dané aktivity vyzkoušet a zjistit, zda je budou bavit,“ doplňuje Barbora Sádlová, marketingová manažerka Centra Černý Most.

Centrum Černý Most také i tento školní rok otevírá populární kroužky pro děti. Školáci i předškoláci se mohou těšit na lekce angličtiny s rodilým mluvčím pro děti ve věku 4–10 let, dále dětské středy s Maxíkem plné kreativního tvoření, divadla a soutěží a také na dětskou jógu vhodnou pro věkovou kategorii 3–7 let.

ČTĚTE TAKÉ: Na Žofíně proběhne netradiční ples pro děti. Dorazí i Honza Onder

Nepřehlédněte