LifestylePražskýDEN.cz14. dubna 20232 minuty čtení

Vrátit se k bývalému partnerovi nebo partnerce? Tohle ještě zvažte

Foto: Unsplash

Myslíte na něj nebo na ni, kamkoliv se pohnete? Váš vztah již sice skončil, ale přesto máte občas pocit, že to bylo možná trochu unáhlené? Má smysl vrátit se zpátky a zkusit na vztahu s expartnerem nebo expartnerkou ještě zapracovat?

Rozhodnutí o vašem vztahu s bývalým partnerem by mělo být založeno na vašich osobních pocitech a okolnostech vašeho rozchodu. Je důležité vzít v úvahu, proč jste se s bývalým partnerem rozešli a zda tyto problémy byly řešeny a vyřešeny. Dále je třeba zvážit, jaké jsou vaše současné pocity a zda máte stále silné city ke svému bývalému partnerovi.

ČTĚTE TAKÉ: Jedno objetí denně nestačí. Terapeutka popsala, kolikrát denně je to ideálně potřeba

Pokud jste se s bývalým partnerem rozešli kvůli nerozhodnosti nebo jiným drobným problémům, může být možné obnovit vztah a být opět spolu. Nicméně, pokud byl váš rozchod způsoben vážnými problémy jako nevěrou, nerespektováním nebo nedostatkem důvěry, může být obtížné obnovit důvěru a mít zdravý vztah.

Důležité je také zvážit, jaké jsou vaše současné životní situace a zda jsou v souladu s možností mít znovu vztah s bývalým partnerem. Měli byste mít na paměti, že se lidé mohou měnit a růst, takže pokud jste oba od té doby prošli nějakými změnami, může být vhodné znovu se sejít a o svých pocitech otevřeně hovořit.

Zkrátka a dobře, rozhodnutí o tom, zda být s bývalým partnerem spolu, je velmi osobní a musí být založeno na vašich osobních pocitech a okolnostech vašeho rozchodu. Dobře to proto ještě promyslete.

A jaké jsou vaše zkušenosti s návraty k expartnerům?

ČTĚTE TAKÉ: Proč je dobře, že každý život nakonec skončí?

Nepřehlédněte