LifestyleTereza Běhalová30. března 20212 minuty čtení

Dvakrát se vzali, dvakrát rozvedli. Slepované vztahy se nevyhýbají ani slavným osobnostem

Foto: Unsplash

Partnerské vztahy mohou být nesmírně komplikované. Řada párů řeší své problémy radikálně – rozchodem. To ale v některých případech ještě nemusí znamenat definitivní konec. Dokazují to i případy slavných celebrit, které dvakrát vstoupily do manželství se stejným člověkem.

Možná už jste se někdy také stali součástí slepovaného vztahu. A třeba něco podobného právě teď řešíte. Návraty k bývalým partnerům jsou často způsobené jedním jediným důvodem. A to když na sebe narazí dva lidé, kteří nedokáží žít spolu, ale ani bez sebe.

ČTĚTE TAKÉ: Příběh jako z románu. Znali se pár minut a už pospíchali k oltáři

Většina odborníků na vztahy zásadně varuje před návratem k bývalému partnerovi nebo partnerce, zvlášť pokud jste se od posledního rozchodu osobnostně neposunuli. Zároveň by takový vztah měl být postaven na zdravých základech. To znamená vyřešit nejpalčivější nesoulady, které vás rozdělovaly.

Potkává to i slavné

Věčný souboj mezi rozumem a citem často nemívá jasného vítěze, a proto se řada lidí ke svým expartnerům vrací i opakovaně. Podobné problémy přitom řeší i mnoho známých osobností.

Například americký podnikatel a vizionář Elon Musk (49) se dvakrát oženil a dvakrát rozvedl s anglickou herečkou Talulah Riley (35). V současnosti je po jeho boku kanadská hudebnice Grimes (33). Těžko ale říct, co jim přinese budoucnost.

ČTĚTE TAKÉ
Životního partnera poznáte podle chování. Na některé lidi si dávejte pozor

Mediálně známý je i vztah legendární herečky Elizabeth Taylor (†79) a herce Richarda Burtona (†68). Poprvé si řekli své „ano“ v roce 1964. O deset let později se rozvedli, ale už rok na to měli druhou svatbu. Krátce poté následoval další rozvod.

ČTĚTE TAKÉ: Manipulátoři a jak se jich jednoduše zbavit, dokud je čas

Elizabeth nicméně později přiznala, že Richard byl její osudovou lásku. „Všichni muži po Richardovi byli v mém životě jen kvůli tomu, aby mi pomáhali z kabátu a drželi dveře,“ prohlásila.

Také hvězda seriálu Pobřežní hlídka Pamela Anderson (53) má stejnou zkušenost. V roce 2007 si vzala za manžela profesionálního pokerového hráče Ricka Salomona (53). Hned o rok později se rozvedli a znovu se brali v roce 2014. A ani tentokrát to nefungovalo a následoval druhý rozvod.

Jakou máte zkušenost se slepovanými vztahy vy?

Nepřehlédněte