HoroskopAurika Assiella22. března 20214 minuty čtení

Horoskop na pondělí 22. března. Pořádek dělá přátele

Foto: Unsplash

Začal nám nový týden. Na co si dát během dnešního dne největší pozor? Přečtěte si horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu!

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Hloupé myšlenky mívá leckdo, jenže moudří je nevyslovují. Na vychválené hrozny ber malý košík. Koule je kostka unavená cestou. Člověk, který nemá srdce, je pouhé zvíře. Svědomí hlupáků je vždy čisté. 

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na středu 21. srpna: Blíženci mají skvělé nápady, Štíři se ponoří do hlubin duše

Vhodné aktivity pro dnešní den: Návštěva rodiny, seznamování, relaxace, plánování dovolené, plánování financí, výběr dárků, práce na zahradě.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Slovy můžeš zatajit, co chceš, ale skutky tě prozradí. Kdo se chce zbláznit, musí mít rozum. Otcovo sebeovládání je pro děti nejlepším poučením. Bohatí přicházejí o jedno velké potěšení, zaplacení poslední splátky. Osud osvobodí mnohé od trestu, ale od strachu nikoho. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Návštěva přátel, seznamování, relaxace, sledování televize, plánování financí, přemýšlení o budoucnosti, návštěva kina.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Když se směje poražený, ztrácí vítěz radost. Módou nazýváme snahu civilistů o uniformitu. Jisté je jen jedno, že totiž není jisté nic. Mlčení mluví pro toho, kdo má slovo. Přesnost okrádá člověka o čas. 

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na pátek 5. března. Co vám dnes radí hvězdy?

Vhodné aktivity pro dnešní den: Výlet do přírody, návštěva muzea, sport, meditace, návštěva divadla, dohánění pracovních restů, větší nákup jídla.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Kdo se pyšně natřásá, činí tak jen pro lidi. Na padesát rádců jeden pomocník. Když v pytlíku peněz není, tehdy se i rozum mění. Jaké služby poskytneš svým rodičům, takové očekávej od svých dětí. Každý den ráno snězte žábu a nic horšího už vás nepotká. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Výlet do přírody, sport, uklízení, vaření, prohlížení starých fotek, přemýšlení o budoucnosti, práce na zahradě.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Při volbě svých přátel nemůže být člověk dost obezřetný. Zkušenost je drahá škola, ale hlupáci nechtějí do jiné chodit. Jídlo zahání hlad, učení hloupost. Buďte samouky, nečekejte, až vás naučí život. Nevěř člověku, který mluví hezky o každém. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Relaxace, meditace, prohlížení starých fotek, návštěva divadla, pomoc blízkým, práce na zahradě, dohánění pracovních restů.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Nevděčnost je horší než krádež. Člověk zná hodně věcí, ale nezná sebe. Je důležitější, jak člověk osud přijímá, než to, jaký je. Prodělek je taky obchod, ale nepotěší. Opravdu miluješ tehdy, když nevíš proč. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Sport, meditace, prohlížení starých fotek, návštěva kina, třídění starých věcí, práce na zahradě, větší nákup jídla.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Nikdo nedovede tak prohnat svoje okolí jako lenoši, chtějí-li vypadat pilně. Je obtížnější uspokojit lidské srdce než zaplnit příkop. Je to velké neštěstí, začne-li vrabec vládnout místo sokola. Jen velkým lidem přísluší mít velké chyby. Vrána je vrána, ať stojí nebo lítá. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, relaxace, setkání s blízkým člověkem, uklízení, čtení knihy, návštěva divadla, dohánění pracovních restů.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Žádná jehla není ostrá na obou koncích. Stolu je třeba víc pro jídlo než pro žvanění. K tomu, aby uškodil, má každý dost sil. Napravovat staré chyby stojí často víc úsilí než dělat nové. Když má někdo slabou paměť, neznamená to, že se nemusí bát opakovaní svých chyb. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Sledování filmů, sex, sport, relaxace, plánování dovolené, setkání s blízkým člověkem, plánování financí.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Na padesát rádců jeden pomocník. Nechoď spát, bojíš-li se zítřka. Kdo mluví, co chce, uslyší, co nechce. Pravdu o člověku se lze nejlépe dozvědět od sousedů. Špatný je člověk, ne mrav. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Sex, sport, vaření, prohlížení starých fotek, přemýšlení o budoucnosti, pomoc blízkým, práce na zahradě.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Nebýt nejhorší, má stejnou cenu jako chvála. Cenu dobrého zdraví nevnímáš, dokud ho neztratíš. Svět je plný překážek, každý z nás to denně cítí. Když má člověk strach, přestává uvažovat. Zrcadlo lásky je slepé. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, návštěva muzea, návštěva přátel, seznamování, návštěva kina, pomoc blízkým, dohánění pracovních restů.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Ve spojení se stávají i slabí silnými. Myšlenky jsou nebezpečné, je lepší udržovat si od nich odstup. Neptej se na klevety, máš doma novinek dost. Pták, jenž na dvě větve sedne jedním rázem, spadne na zem. Nedaří-li se poprvé, daří se podruhé. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, sledování filmů, návštěva rodiny, seznamování, setkání s blízkým člověkem, návštěva divadla, pomoc blízkým.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Je trpké za dobrotu sklidit špatnou odměnu. Ústa se mohou otevřít nadšením, ale také zívnutím. Idioti jsou jako láska, dokud budou na světě dva lidé, nevyhynou. Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje. Kdo hřeší se smíchem, jde do pekla s pláčem. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Sledování filmů, seznamování, relaxace, vaření, prohlížení starých fotek, návštěva divadla, práce na zahradě.

Nepřehlédněte