HoroskopAurika Assiella20. března 20214 minuty čtení

Horoskop na sobotu 20. března. Začátek jara znamená nový start

Foto: Unsplash

Máme tu víkend. Co vám dnes radí hvězdy? Přečtěte si horoskop na sobotu 20. března pro všechny znamení zvěrokruhu.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Za podezřením a váháním často následuje lítost. Lékařská věda dosáhla takového pokroku, že nikdo na světě už není zdráv. Tragédie stáří nespočívá v tom, že je člověk starý, ale že není mladý. Nic nelze více cenit než cenu dne. Na křivou díru křivý hřebík. 

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na pátek 5. března. Co vám dnes radí hvězdy?

Vhodné aktivity pro dnešní den: Poslech hudby, sport, procházka, hraní s domácím mazlíčkem, uklízení, přemýšlení o budoucnosti, návštěva divadla.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Sám není nikdo dost moudrý. I moucha se brání a štípe. Trpaslíkům se musíš klanět hodně hluboko. Leckterý nevinný neunikne blesku. Rozum je vždy až posledním pramenem lásky. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Výlet do přírody, povídání o životě, poslech hudby, sport, procházka, vaření, dohánění pracovních restů.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

V lásce nás vedou oči. Čas je dobrý lékař, ale špatný kosmetik. Je lepší nedělat nic, než něco dělat špatného. Kdo potřebuje ke lži pohnutku, není rozený lhář. Staří si léta ubírají, mladí přidávají. 

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na neděli 7. března. Pozor na lidi ve vašem okolí!

Vhodné aktivity pro dnešní den: Výlet do přírody, návštěva rodiny, hraní s domácím mazlíčkem, seznamování, uklízení, přemýšlení o budoucnosti, větší nákup jídla.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Kdo je všude, není nikde. Kdo zastrašuje, víc se bojí sám. Časem si zvykneš i na ten nejhorší charakter, zvlášť je-li to tvůj vlastní. Láska je jako malé dítě, touží po všem, co má na očích. Každá sklenka vína a každý kousek masa jsou předurčeny z dřívějška. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Poslech hudby, sex, procházka, plánování dovolené, setkání s blízkým člověkem, meditace, návštěva divadla.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Čím méně návyků, tím více nezávislosti. Nejčilejším zlem na světě je pomluva. I v pláči je jakási rozkoš. Žena, po které touží někdo jiný, hned stoupne v ceně. Kdo se chce zalíbit každému, nezalíbí se žádnému. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Výlet do přírody, sex, plánování dovolené, meditace, sledování televize, prohlížení starých fotek, práce na zahradě.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Dobře vykonáno je vždy lepší než dobře řečeno. Tupého učit, jako mrtvého léčit. Kde cesta přímá, nezajížděj. Kde hostí hromada, špatná rozprava. Každá společnost má sklon vidět jiné v křivém zrcadle. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Povídání o životě, návštěva rodiny, sex, relaxace, plánování dovolené, plánování financí, třídění starých věcí.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Hluboká moudrost vyrůstá ze silných pochybností. Moudří lidé si umějí rozdělit loučení s mládím na několik desítek let. Dlouhé mrholení způsobí potopu. Jste-li v úzkých, mluvte ze široka. Ten, kdo přežije pohromu, bude mít potom štěstí. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, výlet do přírody, sledování filmů, návštěva rodiny, setkání s blízkým člověkem, výběr dárků, návštěva kina.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Opovržení se bojí, kdo si je zaslouží. Kdo umí jen jednu písničku, ať neučí jiné zpívat. Lež si nemůže dovolit porážku, ale pravda ano. Je možné hodně se naučit od lidí, kteří vidí svět jinak než my. Špatně je třem pod jednou peřinou. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Návštěva rodiny, sex, meditace, prohlížení starých fotek, výběr dárků, třídění starých věcí, dohánění pracovních restů.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Nikdo se nestal nesmrtelný díky své lenosti. Člověk zemře pro peníze, pták pro jídlo. Časem je možné si zvyknout i na ten nejhorší charakter zvláště,je-li vlastní. Věrný přítel je medicínou duše. Lépe dát předem málo než později všechno. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, poslech hudby, návštěva přátel, sport, vaření, prohlížení starých fotek, práce na zahradě.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Někdy je nepřítel, který je poblíž, lepší než přítel, který je daleko. Člověk je obyčejně nešťastný proto, že nedává štěstí jinému člověku. Na křivou díru křivý hřebík. Každý člověk má svůj vlastní ráj. Slova se nepočítají, ani se neměří, ale váží. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Procházka, hraní s domácím mazlíčkem, relaxace, vaření, návštěva divadla, třídění starých věcí, práce na zahradě.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Teprve ten, kdo třikrát zakopne, bude znát cesty života. Hluboká moudrost vyrůstá ze silných pochybností. Mladí lidé chtějí být věrní, a nejsou, staří chtějí být nevěrní, a nemohou. Muži sice vydělávají peníze, ale ty z nich muže neudělají. Ať jdeš kamkoliv, nestaneš se bohatším než jsi, pokud ti to nebylo souzeno. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Povídání o životě, poslech hudby, návštěva přátel, procházka, seznamování, návštěva divadla, větší nákup jídla.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Myšlenky jsou nebezpečné, je lepší udržovat si od nich odstup. Je lepší nedělat nic, než něco dělat špatného. Lépe dát předem málo než později všechno. Objížďky jsou jedinečnou příležitostí, jak konečně poznat svou vlast. Pro ty, co zvládli umění čekat, přichází všechno ve správnou dobu. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Seznamování, relaxace, vaření, plánování financí, výběr dárků, přemýšlení o budoucnosti, pomoc blízkým.

Nepřehlédněte