HoroskopAurika Assiella8. března 20214 minuty čtení

Horoskop na pondělí 8. března. Všechna znamení nyní řeší hlavně lásku

Foto: Pixabay

Začal nový týden. Co si pro nás nachystaly hvězdy na dnešní den? Přinášíme vám poselství pro všech dvanáct znamení zvěrokruhu.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Nezáleží na tom, že vůl je vůl, chyba je, dělá-li se z něho lev. Rozum nás klame častěji nežli příroda. Člověk se může zbláznit, když ho přirovnáš k jinému. Rozvážně jednat má větší cenu, než jenom rozumně myslit. Zdravý člověk je bez peněz napůl nemocný. 

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na sobotu 20. března. Začátek jara znamená nový start

Vhodné aktivity pro dnešní den: Výlet do přírody, povídání o životě, návštěva přátel, setkání s blízkým člověkem, sledování televize, plánování financí, prohlížení starých fotek.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Když musí všechno souhlasit, musí něco nesouhlasit. Na světě je vždy o jednoho hlupáka víc, než si každý myslí. Nejdříve zkus a potom věř. Sobectví je jed každého přátelství. I ďábel se bojí drzé osoby. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, sledování filmů, návštěva rodiny, sex, vaření, pomoc blízkým, práce na zahradě.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Nezáleží na tom, že vůl je vůl, chyba je, dělá-li se z něho lev. Pochybování je počátek moudrosti. Nepřichází hora k hoře, ale měl by člověk k člověku. Nejdříve zkus a potom věř. Láska je schopnost objevit podobné v nepodobném. 

ČTĚTE TAKÉ: Horoskop na neděli 7. března. Pozor na lidi ve vašem okolí!

Vhodné aktivity pro dnešní den: Povídání o životě, návštěva přátel, hraní s domácím mazlíčkem, uklízení, čtení knihy, třídění starých věcí, práce na zahradě.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Jste-li v úzkých, mluvte ze široka. Existuje dost míst, kde by úplná upřímnost byla směšná až nebezpečná. Když už nedáváš almužnu, aspoň neodvazuj psa. Lež z nouze lze vždy prominout, kdo ale bez přinucení říká pravdu, nezasluhuje ohledy. Ten, kdo přežije pohromu, bude mít potom štěstí. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Návštěva rodiny, návštěva přátel, uklízení, plánování financí, prohlížení starých fotek, třídění starých věcí, dohánění pracovních restů.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Je pochvalná hana a hanlivá chvála. Kdysi bylo všechno lepší, dokonce i minulost. Malá chyba na začátku se stane velkou na konci. Sytý vlk se uspokojí, lakomec nikdy. Kdo po něčem baží, je vždy chudý. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, povídání o životě, návštěva rodiny, procházka, hraní s domácím mazlíčkem, meditace, dohánění pracovních restů.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Obvykle, prchne-li mrak, vzejde zářivý den. Milovat ještě neznamená radovat se. Je možné hodně se naučit od lidí, kteří vidí svět jinak než my. Láska proměňuje chatrč ve zlatý palác. Drž se nové cesty a starého přítele. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Povídání o životě, návštěva přátel, procházka, plánování financí, návštěva kina, pomoc blízkým, větší nákup jídla.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

V lichocení špatného člověka se skrývají nástrahy. Jeden blázen nadělá deset jiných. Dobrý oběd probouzí, co je v muži nejněžnějšího. Mluvíš-li při okraji cesty, je tě slyšet v trávě. Kdo má v kapse peníze, pěšky nechodí. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Návštěva muzea, sport, meditace, sledování televize, prohlížení starých fotek, výběr dárků, třídění starých věcí.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Co je krásné, to je dobré, co je dobré, brzy bude i krásné. Pyšný si i z hanby rychle udělá slávu. Pohotová odpověď je to, na co přijdeme až za několik hodin. Také mezi lidmi je stále více kopií než originálů. Člověk žije pouze jednou, ale ani tím si nemůžeme být jistí. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Výlet do přírody, povídání o životě, sport, procházka, plánování dovolené, meditace, prohlížení starých fotek.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Dobru sluší prostota a jasnost. Klíč, který používáš, nerezaví. Můžeš uzavřít hrdlo láhve, ale ne člověka. Bohatému netřeba rozumu. Bezpečněji krokem než skokem. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Výlet do přírody, povídání o životě, návštěva rodiny, návštěva divadla, pomoc blízkým, práce na zahradě, větší nákup jídla.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

V nejzkaženějším státě je nejvíc zákonů. Sláva a zisk jsou často doprovázeny nepříjemnostmi. Každá epocha má tu epidemii, kterou zasluhuje. Převléknout se včas je lepší než brát léky. Z tykve nebude nádoba a z vrtkavé mysli přítel. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Nakupování na internetu, sledování filmů, relaxace, čtení knihy, plánování financí, návštěva kina, větší nákup jídla.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Je obtížnější uspokojit lidské srdce než zaplnit příkop. Lépe plakat v dětství než v stáří. Starému velbloudu nepomůže ani zlatý zvonec. Je dobré nikoliv pouze žít, nýbrž dobře žít. Pozorný posluchač je lichotníkem beze slov. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Návštěva rodiny, návštěva přátel, hraní s domácím mazlíčkem, uklízení, vaření, pomoc blízkým, práce na zahradě.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Umění líbit se je uměním předstírat. Člověk je omyl přírody. Kde ďábel více nemůže, alespoň zasmradí. Dávno, neznamená omluveno. Vnější dokonalost má většinou zastřít vnitřní nedostatky. 

Vhodné aktivity pro dnešní den: Návštěva muzea, seznamování, plánování financí, prohlížení starých fotek, přemýšlení o budoucnosti, návštěva divadla, větší nákup jídla.

Nepřehlédněte