Pražské krimiKristián Vích21. února 20191 minuta čtení

Po seznámení v baru následoval pokus o znásilnění. Poznáte tohoto muže?

Kriminalisté třetího policejního obvodu prověřují oznámení, podle kterého mělo dojít k pokusu o znásilnění pětadvacetileté ženy.

„Poškozená se s mužem seznámila 5. února v jednom z barů v Praze 8 na Sokolovské ulici. Zpočátku vše probíhalo normálně a po pár vypitých skleničkách se začal pár sbližovat, došlo na několik polibků a doteků. Chvilku po půlnoci oba vyšli před bar na cigaretu, kde podle výpovědi poškozené ji muž natlačil na zeď, začal z ní strhávat oblečení a kousat do krku. Tomu se žena s křikem o pomoc ubránila a muž odešel pryč,“ popisuje incident policejní mluvčí Jan Daněk.

ČTĚTE TAKÉ: Přepadení na Florenci. Muže praštili skateboardem přes hlavu a okradli ho

Muž ve věku 35-40 let měří 185-190 cm, má mohutnější postavu, světle hnědé vlasy s šedinami, delší strniště, světlé oči a široké lícní kosti. Na sobě měl v den indicentu khaki kabát, šedou mikinu, tmavší kalhoty a na hlavě šedou pletenou čepici.

Případem se kriminalisté zabývají pro podezření ze spáchání trestného činu znásilnění ve stádiu pokusu a pátrají po totožnosti muže zachyceného na záběrech. Pokud můžete policistům poskytnout pomoc, ozvěte se na linku 158.

Nepřehlédněte