ZajímavostiKristián Vích9. prosince 20181 minuta čtení

Kevin ze Sám doma se ztratil v Praze. Úžasné video vidělo přes milion lidí

Kevin se ztratil v Praze.

Do Prahy na Vánoce mimořádně přilétá Donald Trump. Účel jeho mise je jediný – zachránit malého Kevina McCallistera, kterého v srdci české metropole pronásledují „mokří bandité“ Marv a Harry.

Kdo by neznal roztomilého blonďáka Kevina McCallistera z kultovní série amerických rodinných komedií Sám doma. Nejdřív se ho zapomněli doma, pak se ztratil v New Yorku. Po více než čtvrt století od premiéry prožívá Kevin další patálie, tentokrát ovšem v centru Prahy…

ČTĚTE TAKÉ: Křupavoučký řízek pro štědrovečerní tabuli připravíte snadno a hravě

Do posledního detailu propracované video zveřejnil na internetu přesně před rokem Michal Orsava a okamžitě se stalo hitem. Jen na YouTube má za uplynulý rok přes 1,3 milionů zhlédnutí.

[youtube]saf0PLtkuyg[/youtube]

Zápletka příběhu je jednoduchá. Když se o zmizení Kevina dozví americký prezident Donald Trump, rozhodne se malého chlapce osobně zachránit. Ještě než ale jeho Air Force One dosedne na ruzyňské letiště, Kevin musí v Praze čelit mnoha nástrahám. V patách jsou mu “mokří banditi” Marv a Harry, které vyslal ruský prezident Vladimir Putin.

V postprodukčně náročném klipu se objevuje také hokejista Jaromír Jágr nebo bývalá manželka amerického prezidenta Ivanka Trumpová. Mnoha skrytých vtípků si divák všimne až po několikátém zhlédnutí.

ČTĚTE TAKÉ: Dobré důvody, proč se těšit na zimu už teď

Jak se vám video líbí?

Nepřehlédněte