Pražské zprávyPražskýDEN.cz8. května 20181 minuta čtení

Stanice metra Muzeum na lince A bude opět úplně uzavřena

Stanice metra Muzeum na lince A prochází rekonstrukcí.

Kvůli probíhající rekonstrukci bude od soboty 12. května 2018 (od zahájení provozu) do neděle 13. května 2018 (do ukončení provozu) obousměrně uzavřena stanice metra Muzeum na lince A. Vlaky budou stanicí pouze projíždět.

Pro výstup do oblasti Václavského náměstí doporučuje Dopravní podnik využít stanici Můstek. Pro přestup z linky A na linku C můžete vystoupit ve stanici Můstek a dále využít linku B do přestupní stanice Florenc. Pro přestup z linky C na linku A se doporučuje vystoupit ve stanici Florenc a dále využít linku B do přestupní stanice Můstek. A kdo není líný, udělá si pro přestup malou procházku po Václavském náměstí. Stanice Muzeum na lince C bude v provozu.

ČTĚTE TAKÉ: Rychlejší vlaky z Prahy do Budějovic. Trasu v budoucnu urazí v rekordním čase

ČTĚTE TAKÉ
Zuboženou krajtu někdo vyhodil do kontejneru na nápojové obaly

Informační kampaň

Dopravní podnik v souvislosti s uzavírkou vydal informační letáky. Od 10. května 2018 je pro cestující připraveno upozornění formou hlášení ve staničním rozhlase, na lince A pak v době výluky i ve vozech prostřednictvím vlakového rozhlasu. Informace jsou rovněž informační tabule se schématickým nákresem a základními informacemi. V oblasti uzavřené stanice budou cestujícím k dispozici také informátoři v reflexních vestách.

Nepřehlédněte